Το μελισσοκομείο μας βρίσκεται στην ορεινή περιοχή του Χολομώντα, μια περιοχή χαρακτηρισμένη ως Natura 2000, είναι δηλαδή ενα προστατευόμενο καταφύγιο της άγριας ζωής.
Οι κυψέλες μας μετακινούνται μόνο εντος της περιοχής αυτής,αναλόγως την εποχή και την βλάστηση. Με αυτό τον τρόπο οι μέλισσες τρέφονται και συλλέγουν απο φυτά και δέντρα του δάσους όπως καστανίες,βελανιδιές, πεύκα, έλατα αλλά και πολλά βότανα και αρωματικά φυτά.
Ένα ακόμη χαρακτηριστικό του μελισσοκομείου μας είναι πως δεν χορηγούμε φάρμακα, είτε προοληπτικά, είτε ως θεραπεία.Στην στενάχωρη περίπτωση που οι μέλισσες μας αντιμετωπίσουν κάποια ασθένεια,φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε ως θεραπεία φυσικούς τρόπους, όπως είναι τα φυτά τα βότανα. Με την φιλοσοφία αυτή καταφέρνουμε τα προιόντα μας να είναι όσο πιο φυσικά και ανεπηρέαστα απο τον ανθρώπινο παράγοντα και την μολυνση. Άλλωστε μετά απο χημική ανάλυση των προιόντων μας, αναγνωρίστηκε ή προσπάθεια μας για να ακολουθήσουμε το μοντέλο της αφάρμακης και βιολογικής μελισσοκομείας.

Contacts

______Δημήτρης Τσίγγανος +30 6949799553______ ________Bίκυ Τσίγγανου +30 6949799554________
Νέα Μουδανιά, 63200 | Ταξιάρχης Χαλκιδικής, 63100
passion.beeproducts@gmail.com

Follow Us

Twitter

RT @envato: One subscription, 5000+ assets & unlimited downloads; Elements is out of beta! Sign up at enva.to/elements. https://t.co…
TrxDoe
Polar bears can eat as many as 86 penguins in a single sitting. (If they lived in the same place)
TrxDoe
Leonardo Da Vinci is considered by many as the father of modern science.
TrxDoe