ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

London Honey Awards 2020

Ο Διεθνής Διαγωνισμός London Honey Awards διεξάγεται κάθε χρόνο στο Λονδίνο. Ανάμεσα από εκατοντάδες συμμετοχές μελιών από όλο τον κόσμο, βραβεύονται τα ποιοτικότερα μέλια τόσο για την ποιότητα τους όσο και την συσκευασία το σχεδιασμό τους. Η Passion Forest  Honey συμμετείχε για πρώτη φορά το 2020 και απέσπασε τα κάτωθι βραβεία :

Gourmet Exhibition -Specialists Awards 2021

Τα Specialist Awards της Gourmet Exhibition, είναι ένας διαγωνισμός ποιότητας των ελληνικών τυποποιημένων προϊόντων, που διεξάγεται στην Ελλάδα.
Ένα μεγάλο δίκτυο έμπειρων κι εξειδικευμένων γευσιγνωστών & επαγγελματιών, που προέρχονται από πολλαπλά πεδία δράσης, απαρτίζει το πάνελ των κριτών. Κυρίαρχος στόχος των Specialist Awards, αποτελεί η ανάδειξη των εκλεκτότερων ελληνικών προϊόντων και του ελληνικού brand name. Κορυφαία ελληνικά προϊόντα διαγωνίζονται, για μια θέση, στα ράφια του κόσμου μέσα από ένα σύγχρονο, αξιόπιστο και ακέραιο θεσμό βραβείων.

                                                Gold award for oxymeli

Great Taste Awards

Το Great Taste Awards είναι ένας διαγωνισμός γεύσης τυφλής δοκιμασίας, που υλοποιείται από την Βρετανική εταιρία Guild of fine food, όπου πάνω από 500 κριτές που είναι επαγγελματίες στο αντικείμενο τους (γευσιγνώστες, κριτικοί εστιατορίων, food blogers, σεφ κλπ)  δοκιμάζουν και βαθμολογούν όλα τα προϊόντα.
 To 2019 και το 2020  έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό προϊόντα από 106 διαφορετικές χώρες και ανάμεσα σε αυτά ήταν και το δικό μας Passion Forest Honey , όπου κατάφερε να αποσπάσει την τιμητική διάκριση των 2 αστεριών και στις δυο χρονιές.  Διακρίσεις που τιμούν το μέλι μας αλλά και εμάς τους ίδιους. Είναι η επιβράβευση των κόπων μας και η αναγνώριση της αξίας των προϊόντων thw Passion Honey.
Great Taste Awards 2020:
2 stars wild oak honey, 2 stars pine-heather honey , 2 stars Oxymeli.
Great Taste Awards 2019 “:
2 stars wild oak honey , 1 star  oxymeli
                 
           

The Mediterranean Taste Awards 2021

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων διεξήχθη στην Ελλάδα  τον Ιούνιο του 2020 ο πρώτος  Διεθνής Διαγωνισμός Μεσογειακών Γεύσεων, Τροφίμων & Ποτών The Mediterranean Taste Awards. Σκοπός του διαγωνισμού ήταν να αναδείξει τα καλύτερα  και αντιπροσωπευτικότερα προϊόντα της Μεσογειακής Διατροφής τόσο σε επίπεδο θρεπτικής αξίας και ποιότητας όσο και σε πρωτότυπη συσκευασία, καινοτομία και design.
Η Passion Forest Honey έλαβε μέρος στο διαγωνισμό στις κατηγορίες: 1. Εξαιρετική Γεύση και 2. Καινοτομία  και διακρίθηκε με μεγάλη επιτυχία, κατακτώντας τα παρακάτω βραβεία:
Mediterranean Taste Awards 2021
Pine Honey & wild oak honey gold award
Lavender honey, & oxymeli , silver award

The Anthology of Greek Gastronomy

Το Ανθολόγιο της Ελληνικής Γαστρονομίας απ΄το Α έως το Ω αποτελεί έναν σημαντικό οδηγό γεύσης και ποιότητας που επιβραβεύει ελληνικά προϊόντα, παραγωγούς, εστιατόρια, οινοποιεία, ποτοποιεία, υγιεινή διατροφή, αρχαιοελληνική διατροφή και συνταγές, έλληνες chef και pastry chef, επιχειρήσεις που αφορούν την εστίαση, ζαχαροπλαστεία, ζαχαροτεχνεία, catering, καινοτόμες ιδέες σίτισης και προώθησης της Ελληνικής Γαστρονομίας, βιβλία γεύσης και συνταγών καθώς και βιβλία ιστορίας της μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής τέχνης.
Το Passion Forest Honey βραβεύτηκε με 5 αστέρια  από το Ανθολόγιο της Ελληνικής Γαστρονομίας της Action in Greece για τη γεύση και τη ποιότητα των προιόντων της.
Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2021
Υπο την αιγίδα των Υπουργείων Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Εσωτερικών, Οικονομικών, Τουρισμού, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος διοργανώθηκε η εκδήλωση Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2021 στις 9 Σεπτεμβρίου 2021. Σε αυτή την υψηλού κύρους εκδήλωση και με αφορμή τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του Επιμελητηρίου, βραβεύτηκαν 21 επιχειρήσεις της Χαλκιδικής από τους τέσσερις τομείς δράσης του, το Εμπορικό, Μεταποιητικό, Τουριστικό, Υπηρεσιών. Υπήρχαν τρεις κατηγορίες βραβείων: Καινοτομίας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Έρευνας, Περιβάλλοντος & Πράσινης Ανάπτυξης και Μακροβιότερης Επιχείρησης.
Στη κατηγορία Καινοτομίας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Έρευνας, βραβεύτηκε η Passion Forest Honey.